Followers

Saturday, December 11, 2010

Berita Mengejut

Assalamualaikum semua.....

TENGAH MALAM TADI ...TERIMA BERITA YANG  ADIK LELAKI KITE MENINGGAL DUNIA..
BERANGKAT BALEK KAMPONG PAGI NI...
tak dapat balek mlm tadi krana suami tak berapa sehat....
Alfatehah...

12 comments:

Mama Hanim said...

Takziah utk keluarga kak maria.. Arwah sakit ke?

Semoga roh arwah dicucuri rahmat..
Al-Fatihah..

KakAsma said...

Takziah dari akak buat maria dan keluarga.muda lagi ke adek maria tu?

Semoga rohnya dicucuri rahmat.ALFatihah....

Hann said...

Innalillahi wa inna ilai raaji'uun
Semoga Allah menempatkan arwah di kalangan orang yang beriman.

Salam takziah dari saya dan keluarga.

Syigim said...

takziah. al-Fatihah.

Chik Mimi said...

salam takziah buat maria sekeluarga

kak ina kl (1) said...

al fatihah buat kamu sekeluarga. Semuga rohnya di tempatkan bersama-sama orang-orang yang beriman.

Ibu Sayang said...

Salam,


Al-fatihah. Semoga rohnya ditempatkan bersama-sama solihin. Amin

nur said...

Al Fatihah..
moga rohnya dicucuri rahmat dan berkat hidupnya
ALL IN ONE

syalinda johari said...

Takziah

Asrul "iLham" Sany said...

al-Fatihah...

bawa byk bersabar ya...
apa pun, blog saudari sgt2 menarik, moga kita dapat keep in touch in the future.

Matjoe said...

salam nur,takziah. semoga arwah ditempatkan dikalagan yg beriman.

tahu your blog dari peserta contest kenangan open house kak ina. nak ajak you joint my contest kalau berminat:
CONTEST AZAM 2011
kak ina pun ada sponsor cookies dia sebagai hadiah. hadiah lain termasuk cash/top up dan ebook

~CiK TiNieY~ said...

takziah...

innalillahiwainnailaihiraji'un...

sabar byk2 k...;)